Retourbeleid voor Afdeling Snoepzaken

U kunt uw aankoop retourneren naar Afdeling Snoepzaken maar er zijn enkele regels waar u zich aan moet houden:

  1. De verzegeling (het witte, rode, gele of groene label op de verpakking, of de strikjes) mag niet verbroken zijn. Het product mag niet geopend zijn en opnieuw gesloten zijn.
  2. Producten met een THT (Tenminste Houdbaar Tot) van minder dan 14 dagen (dit wordt vermeld op de productpagina) of verlopen producten kunnen niet worden geretourneerd.
  3. U dient de retourzending binnen 14 dagen na ontvangst van de snoepjes die u heeft besteld aan te melden.

Als uw product aan deze voorwaarden voldoet, kunt u het retourneren naar ons. Om uw retourzending naar Afdeling Snoepzaken te regelen, vragen wij u vriendelijk om een e-mail te sturen naar info@afdelingsnoepzaken.nl. In deze e-mail kunt u aangeven welke producten u wilt retourneren. U hoeft geen reden op te geven, maar het wordt wel op prijs gesteld als u dit doet.

Na ontvangst van uw e-mail heeft u nog 14 dagen de tijd om de goederen naar ons terug te sturen.

Als alles in orde is bevonden na controle van de labels en producten, ontvangt u het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen terug. Als de verzegeling van een product echter is verbroken, wordt het aankoopbedrag van dat specifieke product niet terugbetaald.

Opmerking over retouren: Hoewel het wettelijk gezien is toegestaan, nemen wij geen etenswaren retour, omdat we niet weten wat ermee is gebeurd. We vragen u daarom om goed na te denken over uw bestelling voordat u deze plaatst.

Retourkosten: De kosten voor het retourneren van de producten zijn volledig voor uw eigen rekening.

Breuk in chocolade: Het is natuurlijk erg vervelend als er breuk optreedt. In 99% van de gevallen verloopt de verzending probleemloos, maar soms kan er iets breken. Dit gebeurt meestal bij holle chocolade figuren of repen tijdens het transport of bij het uitpakken van de bestelling. Hoewel we hier normaal gesproken geen garantie op bieden, zullen we onderzoeken of we u een oplossing kunnen bieden.

Annuleren van uw snoepbestelling: Als u uw bestelling wilt annuleren, kunt u dit uiteraard doen (hoewel we het jammer vinden). Neem zo snel mogelijk contact met ons op om dit te melden. Als uw pakket al onderweg is, weiger het dan bij de deur zodat het terug naar ons wordt gestuurd. Zodra we uw pakket hebben ontvangen, zullen we het volledige aankoopbedrag terugstorten.

Retour adres:
Afdeling Snoepzaken
Reigerstraat 2, 4331 BA Middelburg
Vermeld altijd uw ordernummer bij uw retourzending.
Stuur ons eventueel de Track en Trace van uw zending.